Vi er menn! Vi driver ikke og surrer rundt på kjøkkenet halve jula!

Derfor har vi laget denne artikkelen, om hvordan ekte menn lager den perfekte julematen

Regel nummer 1 er; Kjøp alltid alt i siste liten. Da slipper du at maten blir dårlig, hvis det er langt til kjøleskapet. Er du ekstra heldig så holder den seg kanskje varm i varmeposen fra butikken. Så skal vi se på hvordan ekte menn lager nydelig julemat for hele kompisgjengen. Har du familie, samboer eller kone, er jo problemet allerede løst.

 

Rekecocktail:

Ja! Du leste riktig. Reker hører julen til. Lett å lage og funker som forrett til alt!

Du kan selvsagt gjøre som i videoen, men vår mate er lettere:

1. Ha ferdig kuttet salat i et glass.
2. Ta reker ut av boksen. Bruk klypa. (les: hender)
3. Klæss på et lass reker på salaten, så det renner over.
4. Spis opp rekene på bordet.
5. Hell på Thousand Island til du ikke ser rekene mer.
6. Servér!

 

Ribbe:

Ja! Han Gorgon er kul nok, men vi har gjort det enklere!

Du kan selvsagt gjøre som i videoen, men vår måte er lettere:

1. Åpne varmeposen fra butikken.
2. Ta ut stykkene. Bruk klypa. (les: hender)
3. Skjær av svoret.
4. Legg kjøttet i microen i 5 min.
5. Legg svoren oppå og legg alt tilbake i posen.
6. Vent 5 min til og hell alt på et fat.
7. Servér!

 

Poteter:

Ja! Indere spiser vel ris de?

Du kan selvsagt gjøre som i videoen, men vår måte er lettere:

Det er tre måter:

  1. Kjøp ferdig kokte i pose
    klipp et lite hull i posen og nuke it i 19 minutter.
    Servér!
  2. Pakk hver potet inn i plastikkfolie
    20 min i microen.
    Servér!
  3. Potetmos
    Lages som det står på pakka
    Servér!


Lutefisk:

Ja! Men snørr og gelé funker det og!

Du kan selvsagt gjøre som i videoen, men vår måte er lettere:

1. Torsk fra Fjordland
2. Klipp opp og ha i en kjele med varm gelantin (Plater du slipper i varmt vann og venter litt)
3. Slepp alt nedi og la det avkjøles sånn passe
4. Vent 5 min til og hell alt på et fat.
5. Servér!


Pinnekjøtt:

Kult med hetero og ikke passivt aggressiv mann.
(Se og lær – Hellstrøm!)

Du kan selvsagt gjøre som i videoen, men vår måte er lettere:

1. Pakker fra Fjordland
2. Nuke it
3. Klipp opp
4. Servér!

Kalkun:

Gorgon igjen!

Du kan selvsagt gjøre som i videoen, men vår måte er lettere:

1. Ferdiggrilla kylling fra Meny eller noe sånt
2. Nuke it flere ganger til til han gakken er sånn passe tørr
3. Skjær opp i skiver
5. Fløtesaus i blå pakke fra Svinesund lages som det står på pakka
6. Hell gørra fra bånn av microen oppi sausen
7. Servér!


Biff!

Når alt blir for vanskelig lager du biff!

Du kan selvsagt gjøre som i videoen, men vår måte er lettere:

1. Ta biffen ut av pakka
2. Bank faenskapet flatt med en hammer
3. Ha på salt og pepper.
4. Stek på dritsterk varme på begge sier. (Rauter’n ikke når du setter kvinen i’n, har’n stekt for lenge)
5. Skrap av den verste soten
6. Servér med bernaise fra flaske og pottis fra Burger King!

Mækker’n sin inneholder for mye pjuk!

 

Dessert

Creme Bruleé er dritgodt, men helt umulig å lage!

Du kan prøve som i videoen, men vår måte er lettere:

1. Skvis karamellbuddingen ut av et lite hull i pakka
2. Spa litt i hver bolle
3. Strø sukker på toppen
4. Hent sveiesapparatet i garasjen
5. Do your shit!
6. Servér!

 

Drikke og garnityr

1 pakke pøls stekes som biff
1 pakke småpikk (les: sossiss) går i microen
Masse karbis fra pose (nuke it)
1 kg. tyttis fra glass
4-6 liter ribbefett fra ribbeposen serveres til fisken (Helt teit, men sånn er det)
3 bokser krydder; Natvigs grillkrydder, Aromat og Gastromat
Cola til kjøtt og Sprite eller 7-up til fisken (1,5 liter pr. pers)
6-pack brun julebrus til dem små glassa
Mætt med rød julebrus til kresne unger og fintfolk

 

Vyrde Jol!