REPLICA: – Når bilen ligner så DÅRLIG på originalen at vi blir TRIST!

Bil & Trafikk

Dette er en artikkel om ektefølt sorg!

De aller fleste av oss har ikke råd til en superbil. Og det er greit! Det er sånne begrensninger man har i livet. 

Noen følger drømmen og kjøper et tilårskommet vrak og pusser opp selv. Og det er bemerkelsesverdig og stolt. Men når ater noen tar en bil av helt annet merke. En trist Toyota eller en Lada og lager stor sorg i estetikk-kjertelen min, vet jeg ikke om jeg kan tilgi.

Her er noen av de tristeste eksemplene jeg har funnet i diverse forum:

1. Ferrari.
Vi begynner med en av de værre F40-ene…

2. Denne skulle i følge forumet også være Ferrari.
Hvilken klarer faktisk ikke jeg å se.

Jeg synes fortsatt den ligner mest på den Pontiac Fiero den er bygget på jeg da…

3. Sånn før vi sporer helt av her.
Det lille bildet viser en F40, sånn den egentlig ser ut.

Det store bildet er trist,
men ikke til å bli syk av.

4. Dette tror jeg kanskje skal være en tidlig 512,
men jeg håper egentlig ikke det….

5. En F40 til.
Trist!

6. Jeg vet ikke jeg….
Det står Testarossa i forumet!

Jesus,
Hjelp meg!

7. Jah!
Joda… jeg ser hva det forsøker å være….

8. Her og egentlig.
En Mazda!!

9. Jeg synker dypt ned asså.
Jeg lover!

10. Okey!!
Det var dråpen…

TRYKK PÅ SIDE 2 FOR BUGATTIENE!

Følg oss på Facebook

Gode tilbud:

RSS Siste fra Eavisa:

  • SISTE NYTT: Blakk mann (32 år) fra Sarpsborg betalte ferien med Esso Mastercard!
    «Ja sånn har det blitt» sier mann med mye gjeld En mann fra Sarpsborg innrømte natt til mandag at han hadde betalt årets ferie med et bensinkort fra Esso. «Ja sommeren har vært hard. Det er utgifter og kostnader overalt» sier mannen som nå har [...] Innlegget SISTE NYTT: Blakk mann (32 år) fra Sarpsborg […]
  • Club4 Shop sender Norske rumpeplugger til Russiske homser
    Club4Shop sender Norske rumpeplugger til Russiske homser En spøkefull og ironisk tilnærming til et alvorlig problem Som en støtteerklæring til homofile , biseksuelle og transpersoner i Russland, vurderer nå Club4Shop i Trondheim å sende hele det første opplaget av rumpeplugger med norske flagg til Russland. [...] Innlegget Club4 Shop sender Norske rumpeplugger til Russiske homser […]
  • John Arne Riise lager nytt VM-studio
    Under hele VM skal John Arne Riise ha eget VM-studio for Betsson Det var han selv som tok kontakt med Betsson og spurte om de var interessert i å ha et eget VM-studio under VM. Betsson var veldig positive til idéen og det ble jobbet [...] Innlegget John Arne Riise lager nytt VM-studio dukket først […]
LUKK (X)